miercuri, 10 octombrie 2007

Despre selectarea gunoaielor

Citeam in presa zilei despre noua initiativa a guvernului referitoare la adunarea selectiva a gunoaielor, buna idee spuneam la prima vedere. Ce sa spunem despre aceasta initiativa, o initiativa laudabila deoarece o educare a populatiei in cest sens este bien venita, sa speram ca av afi dublata si de sanctiuni care sa ii invete pe oameni sa se comporte deoarece putini cred ca vor face de buna voie acest efort
Majoritatea publicatiilor au luat act incarcand sa promoveze acest proiect in randul polulatiei, desi se pare ca pana in momentul de fata atidinea generala este una de indiferenta mai degraba in articolul din Cotidianul avem o imagine a perceptiei generale pe aceasta tema.

Nu as vrea sa fiu considerat un tip care vede lucrurile in negru dar se pare ca majoritatea populatiei din Romania considera acest gen de demersuri ca fiind inutil mai mult considera ca daca ei nu restepca mediul si curatenie este normal. De regula acesta comoditate care este cauza lipsei de efort pentru astfel de cauza ne dauneaza in milte aspecte ale vietii.
De cele mai multe ori ne ascundem in spatele unor expresii mai mult decat copilaresti si trist ne educam copii in acest comportament lipsit de acoperire sens si daunator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu